Het nieuwe installeren / domotica

Met het nieuwe installeren kan uw woning zo ingericht worden dat deze volledige tegemoet komt aan al uw wensen op het gebied van comfort, veiligheid en energiebewustzijn. De basis hiervan is domotica: de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Dit begint met verlichting en loopt via klimaatbeheersing, zonwering, brand- en alarmmeldingen, deurintercom systemen naar multi-room audio en video besturing op afstand. De mogelijkheden zijn eindeloos en er komen regelmatig nieuwe toepassingen bij.

Het uitgangspunt van het nieuwe installeren is flexibiliteit. Dankzij het gebruik van standaard componenten in uw installatie is het ten allen tijde mogelijk om veranderingen aan te brengen in de bediening en/of het aanpassen dan wel uitbreiden van functionaliteit. Ten opzichte van een conventionele installatie zijn deze wijzigingen achteraf een stuk voordeliger. Het nieuwe installeren is niet alleen voor nieuwbouwprojecten maar kan ook uitstekend worden toegepast bij renovaties om zo het hedendaagse woonfomfort te realiseren in een bestaande, oudere woning.

Het gaat bij het nieuwe installeren vooral om functionaliteit die u wenst. In de volgende pagina's zal daarom in meer detail worden ingegaan op de meest voorkomende thema's.
- Verlichting
- Klimaatbeheersing
- Audio en video
- Beveiliging
- Zonwering
- Tuin

BEREIKBAARHEID TIJDENS CORONA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Onze winkel is weer te bezoeken tijdens onze openingstijden.
Tevens zijn wij te bereiken via:
per telefoon: 013-504 6644
via whatsapp: 013-504 6643
per mail: info@wgsd.nl

Voor actuele informatie kijk ook eens op:
https://www.facebook.com/Witgoed-Specialist-Diessen-420797568681863/?mod...

Onze online activiteiten lopen via: https://www.dewitgoedspecialist.nl/store/diessen-de-witgoed-specialist-j...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~